Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

FDF er nu for børn i alle aldre ...

NYHED FOR ALLE BØRN mellem 0-5 år!


FDF åbner et hold for de mindste, hvor mor og far ikke kigger på - men er med!

Hvornår og hvor: Sidste lørdag i hver måned, første gang lørdag den 27. august på FDF Grunden, Vissenbjergvej 24, Tommerup St. kl. 10.00 - 12.00.

Familie-FDF er for alle dem der har lyst til at lege. Vi er både ude det meste af tiden og hygger os med f.eks. masser af aktive lege, skovture, bål-aktiviteter, sang og musik. Prøv at være med - Bare mød op!

Det koster 100 kr. i kontingent pr. halvår at gå til familie FDF.  Man må meget gerne deltage i de andre FDF aktiviteter, fx weekendture, hotdog-gudstjenester og lignende.

 

 

Mødedatoer efterår 2016

27. August

24. September

29. oktober

26. november

Med mindre andet er meddelt på denne side er mødetiden altid kl. 10.00 - 12.00,

 

Velmødt!

Nyhed for alle børn mellem 0 og 5 år

Familie FDF er et hold for de mindste, hvor mor og far ikke kigger på - men er med!

Hvornår og hvor: Sidste lørdag i hver måned,  på FDF Grunden, Vissenbjergvej 24, Tommerup St. kl. 10.00 - 12.00.

Familie-FDF er for alle dem der har lyst til at lege. Målgruppen er de 3-5-årige. Vi er ude det meste af tiden og hygger os med f.eks. masser af aktive lege, skovture, bål-aktiviteter, sang og musik. Prøv at være med - Bare mød op!

Det koster ikke noget at komme til Familie FDF men sidste møde i november er et mad over bål møde og her koster det 30 kroner pr. person at deltage - så er der til gengæld bål-frokost i det grønne.